Izjava o zasebnosti

Atena - Pantheon spletna trgovina se zavezuje, da bo ščitil vašo zasebnost in razvijal tehnologijo, ki vam omogoča zmogljivo in varno uporabo portala v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1)  in v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot). Ta izjava o zasebnosti velja za spletno mesto Atena - Pantheon spletna trgovina ter določa zbiranje in uporabo podatkov. Z uporabo spletnega mesta Atena - Pantheon spletna trgovina soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi.

Zbiranje osebnih podatkov

Atena - Pantheon spletna trgovina zbira osebne prepoznavne podatke, kot so e-poštni naslov, ime, domači ali službeni naslov ali telefonska številka. Atena - Pantheon spletna trgovina zbira tudi anonimne demografske podatke, ki jih ni mogoče povezati z vami, kot so poštna številka, starost, spol in hobiji.

Portal Atena - Pantheon spletna trgovina samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika. Med te podatke sodijo: naslov IP, vrsta brskalnika, imena domen, čas dostopanja in naslovi napotitvenih spletnih mest. Atena - Pantheon spletna trgovina te informacije uporablja za izvajanje storitve, za ohranjanje kakovosti storitve in za izračun splošne statistike o uporabi spletnega mesta Atena - Pantheon spletna trgovina.

Ne pozabite: če neposredno razkrijete prepoznavne ali občutljive podatke na javnih oglasnih deskah portala Atena - Pantheon spletna trgovina, lahko te podatke zbirajo in uporabljajo tudi drugi. Opomba: Atena - Pantheon spletna trgovina ne prebira vaše osebne spletne komunikacije.

Atena - Pantheon spletna trgovina vas poziva, da preberete izjave o zasebnosti spletnih mest, ki jih obiščete s portala Atena - Pantheon spletna trgovina, da boste razumeli način zbiranja, uporabe in skupne rabe vaših podatkov na teh spletnih mestih. Atena - Pantheon spletna trgovina ne odgovarja za izjave o zasebnosti ali drugo vsebino na spletnih mestih izven spletnega mesta Atena - Pantheon spletna trgovina in družine spletnih mest Atena - Pantheon spletna trgovina.

Uporaba osebnih podatkov

Atena - Pantheon spletna trgovina zbira in uporablja vaše osebne podatke za pravilno izvajanje spletnega mesta Atena - Pantheon spletna trgovina in ponujanje zahtevanih storitev. Atena - Pantheon spletna trgovina vas z osebnimi prepoznavnimi podatki tudi obvešča o drugih izdelkih ali storitvah, ki so na voljo na spletnem mestu Atena - Pantheon spletna trgovina in pridruženih spletnih mestih. Atena - Pantheon spletna trgovina lahko stopi v stik z vami, ko izvaja mnenjske raziskave o trenutnih storitvah ali morebitnih novih storitvah, ki bodo morda na voljo.

Atena - Pantheon spletna trgovina ne prodaja in ne daje v najem ali zakup svojih seznamov strank drugim podjetjem. Atena - Pantheon spletna trgovina lahko občasno stopi v stik z vami v imenu zunanjih poslovnih partnerjev v zvezi z določeno ponudbo, ki bi vas utegnila zanimati. V teh primerih vaših osebnih prepoznavnih podatkov (e-pošta, ime, naslov, telefonska številka) ne posreduje drugemu podjetju. Portal Atena - Pantheon spletna trgovina lahko podatke izmenja z zaupanja vrednimi partnerji, ki mu pomagajo pri izvajanju statistične analize, pošiljanju e-pošte ali navadne pošte, ponujanju podpore strankam ali urejanju dostave. Vsem tem drugim podjetjem je prepovedano uporabljati vaše osebne podatke v druge namene, razen za zagotavljanje teh storitev portalu Atena - Pantheon spletna trgovina; poleg tega morajo ohraniti zaupnost teh podatkov.

Atena - Pantheon spletna trgovina ne uporablja ali razkriva občutljivih osebnih podatkov, kot je rasa, vera ali politična pripadnost, brez vašega izrecnega dovoljenja.

Atena - Pantheon spletna trgovina sledi spletnim mestom in stranem, ki jih obiskovalci obiščejo znotraj portala Atena - Pantheon spletna trgovina, in tako ugotovi, katere storitve portala Atena - Pantheon spletna trgovina so najbolj priljubljene. S temi podatki portal Atena - Pantheon spletna trgovina ponuja prilagojeno vsebino in oglase za stranke, ki pokažejo, da jih zanima določeno področje.

Spletna mesta Atena - Pantheon spletna trgovina vaše osebne podatke brez opozorila razkrijejo le, če to zahteva zakonodaja ali v dobronamernem prepričanju, da je to potrebno za:
(a) delovanje v skladu z zakonodajo ali pravnimi postopki na portalu Atena - Pantheon spletna trgovina ali mestu;
(b) ščitenje in varovanje pravic ali lastnine portala Atena - Pantheon spletna trgovina;
(c) delovanje v nujnih okoliščinah za varovanje osebne varnosti uporabnikov portala Atena - Pantheon spletna trgovina ali javnosti.

Uporaba piškotkov

Spletno mesto Atena - Pantheon spletna trgovina vam s piškotki pomaga prilagoditi spletno vsebino. Piškotek je besedilna datoteka, ki jo na vaš računalnik postavi naš strežnik spletnih strani. S piškotki ni mogoče zaganjati programov ali dostavljati virusov v računalnik. Piškotki so enolično dodeljeni vam, bere pa jih lahko le spletni strežnik v domeni, ki je izdala piškotek za vas.

Eden od prvotnih namenov piškotkov je, da vam pomagajo prihraniti čas. Namen piškotka je, da spletnemu strežniku sporoči, da ste se vrnili na določeno stran. Če npr. prilagajate strani portala Atena - Pantheon spletna trgovina ali se registrirate na spletnem mestu ali v storitvah portala Atena - Pantheon spletna trgovina, piškotek portalu Atena - Pantheon spletna trgovina pomaga, da se spomni vaših določenih podatkov, ko ga naslednjič obiščete. S tem je poenostavljen postopek beleženja osebnih podatkov, kot so naslovi plačnika, naslovi za dostavo itd. Ko se vrnete na isto spletno mesto Atena - Pantheon spletna trgovina, se lahko podatki, ki ste jih prejšnjič vnesli, obnovijo; tako zlahka uporabljate funkcije portala Atena - Pantheon spletna trgovina, ki ste jih prilagodili.

Piškotke lahko sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, vendar lahko svoj brskalnik po navadi nastavite tudi tako, da bo zavrnil piškotke, če to želite. Če izberete zavračanje piškotkov, ne boste mogli v celoti izkusiti interaktivnih funkcij storitev portala Atena - Pantheon spletna trgovina ali spletnih mest, ki jih obiščete.

Varovanje osebnih podatkov

Atena - Pantheon spletna trgovina ščiti vaše osebne podatke pred nepooblaščenim dostopanjem, uporabo ali razkritjem. Osebne prepoznavne podatke, ki jih navedete v računalniških strežnikih, Atena - Pantheon spletna trgovina ščiti v nadzorovanem, varnem okolju, kjer so zaščiteni pred nepooblaščenim dostopanjem, uporabo ali razkritjem. Ko so osebni podatki (kot je številka kreditne kartice) preneseni na druga spletna mesta, so pri tem zaščiteni s šifriranjem, kot je protokol SSL (Secure Socket Layer).

Spreminjanje te izjave

Atena - Pantheon spletna trgovina bo to izjavo o zasebnosti občasno posodobil, da bo odražala izkušnje podjetja in strank. Atena - Pantheon spletna trgovina vas poziva, da redno pregledujete to izjavo, da boste na tekočem, kako Atena - Pantheon spletna trgovina ščiti vaše podatke.

Podatki za stik

Atena - Pantheon spletna trgovina vas vabi k pošiljanju komentarjev v zvezi s to izjavo o zasebnosti. Če mislite, da portal Atena - Pantheon spletna trgovina ne upošteva te izjave, se obrnite na portal Atena - Pantheon spletna trgovina na naslovu administrator@pikacom.com. Potrudili se bomo, da čim prej ugotovimo in odpravimo težavo.