en-USsl-SI
Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4
 
 

Atena ni navadna spletna trgovina. Je vaš pravi prodajni center, ki ga upravljate preko programa PANTHEON.

ATENA je modularna spletna trgovina, ki jo poganja DNN, sistem za upravljanje spletnih mest. Je edina spletna trgovina na tržišču, ki je integrirana s poslovnim sistemom PANTHEON in se upravlja izključno preko njega. ATENA deluje na PANTHEON podatkovni bazi in je dejansko VGRAJENA in ne samo POVEZANA v PANTHEON, zato tudi ne potrebuje sinhronizacije ali uvoza/izvoza (Razen, če je namenoma tako postavljeno). ATENA vam kot profesionalna rešitev spletnega trgovanja ponuja prilagodljivost in odprtost, ki jo potrebujete, skupaj z vašo prodajo lahko raste tudi vaša spletna trgovina.
 

ATENA spletno trgovino lahko kupite ali najamete.
Ateno vam lahko priključimo tudi na PANTHEON hosting.

 

Preberi več


Tehnologije in združljivost

  • DNN Urejevalnik spletnih vsebin

    DNN je odprtokodni napredni sistem za izgradnjo in upravljanje spletnih mest. Temelji na Microsoftovi NET tehnologiji in je v celiti združljiv z PANTHEON sistemom, saj prav tako uporablja MS SQL podatkovno bazo. ATENA je narejena kot dodatek - modul za DNN, torej poleg spletne trgovine dobite še močno orodje za izgradnjo spletnega portala z neomejenimi možnostmi dodajanja novih vsebin, multimedije ali po meri narejenih aplikacij.

    Preberi več


  • PANTHEON poslovna aplikacija

    PANTHEON je ERP (Enterprise Resource Planning) poslovno-informacijski sistem za podjetja. Širok nabor funkcionalnosti omogoča, da sistem uporabljajo vsi v podjetju, od vodstva do nabave, prodaje in računovodstva. Ker je ATENA integrirana v PANTHEON potrebujete za njeno delovanje tudi PANTHEON. V kolikor se odločite za nakup ATENE in PANTHEONA vam pri nas nudimo pri nakupu Atene poseben popust.Ker smo uradni partner podjetja DATALAB, vam pri nas nudimo celotni servis od prodaje, vzdrževanja in izobraževanja za PANTHEON.

    Preberi več