en-USsl-SI

Mobilna aplikacija za Android pametne telefone in tablice.

Čedalje več uporabnikov bo začelo uporabljati ali pa že uporablja mobilne naprave, zato je svetovni trend in prav tako slovenski v razvoju mobilnih aplikacij za tablične računalnike in pametne telefone, Vse več uporabnikov bo kupovalo izdelke preko mobilnih aplikacij, zato bo tak način nakupovanja pogostejši, kot preko mobilne spletne strani (če govorimo o dostopu prek mobilnika na spletno stran) Če pogledamo  prihodnost interneta, bo vsekakor razvoj na odprtokodnem mobilnem sistemu še naprej strmo naraščal, kakor tudi število povezanih naprav v internet, saj gre razvoj v smer, da bodo v prihodnjih letih vse naprave povezane v internet. Android mobilna aplikacija za informiranje vaših strank ter nakupovanje - mATENA. 

Android mobilna aplikacija je razdeljena v dva sklopa; 

  1.  Mobilna aplikacija  uporabniku omogoča pregled aktualnih novosti, katalogov ter kontaktnih informacij in odpiralni čas za vaše trgovine. Prav tako uporabniku nudi pomoč pri lociranju posamezne trgovine in mu ponudi navodila, kako najlažje pride do nje iz njegove trenutne lokacije. Aplikacije je nepogrešljiva za vse, ki zahajajo v vaše trgovine in želijo biti vedno na tekočem z njihovimi aktualnimi informacijami. V vsakem trenutku kupec lahko dostopa do vaših najbolj aktualnih izdelkov in informacij oz. obvestil za kupce kar preko pametnega telefona ali tablice.
  2. Mobilna aplikacija mATENA omogoča pregledovanje ponudbe ter nakup izdelkov kar preko tablice ali pametnega telefona. Kupec lahko brska med izdelki po različnih kategorijah, po popularnih, po akcijskih ali pa uporabi iskalnik. Mobilna aplikacija prikazuje vse kar prikazuje vaša spletna trgovina z določenimi omejitvami. Mobilna  ATENA - mATENA je za vaše končne uporabnike na voljo brezplačno na Google play marketu, pod vašim imenom. Aplikacija je še v razvojni fazi. Za več informacij nas kontaktirajte preko spletnega obrazca.

Android